Voorzitter Evert Schipaanboord

Evert is de voorzitter van Stichting Fietsmaatjes Nederland. Evert Schipaanboord is inmiddels met pensioen. Zijn werkzame achtergrond ligt op het vlak van bedrijfsjuridisch/fiscaal juridisch en HR. Evert volgde Fietsmaatjes al langer en is blij nu een bijdrage aan Fietsmaatjes te leveren.

Penningmeester Elly van den Akker-Blaazer

De stichting Fietsmaatjes Nederland heeft een nieuwe penningmeester gevonden in Elly van den Akker. Elly werkt als coördinator publieke financiering bij TNO. In haar vrije tijd wandelt en fietst ze graag. Ook houdt ze van lezen, koken en pittige puzzels.

Secretaris Mirjam van Iterson

Mirjam van Iterson heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening en was werkzaam bij TNO. In haar vrije tijd is ze betrokken bij diverse sociale activiteiten o.a via de Rotary. Mirjam is de secretaris van Stichting Fietsmaatjes Nederland.

Documenten

Contact

Specifieke vragen voor het bestuur van de Stichting (bv. over sponsoring/donateurschap) kunnen gestuurd worden naar: bestuur@fietsmaatjes.nl

Voor informatie over het opzetten van een eigen Fietsmaatjes kun je mailen naar: info@fietsmaatjes.nl

Volg ons ook via onze nieuwsbrief, LinkedInYoutubeInstagram en Facebook!

Fietsmaatjes uitje

Statutaire gegevens

Stichting Fietsmaatjes Nederland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KVK nummer: 74519735.

We zijn een rechtspersoon met RSIN: 859933192.

Adres van de Stichting is: Herenweg 129, 2361 EP Warmond.

Bankrekening nummer is: NL51 TRIO 0379674580 t.n.v. Stichting Fietsmaatjes Nederland.

Stichting Fietsmaatjes Nederland is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.Alle bestuurders zijn onbezoldigde vrijwilligers van Stichting Fietsmaatjes Nederland.