Gouwe Ouwe: Gezellige middag met muziek uit de 60 en 70’er jaren!

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Weet u nog hoe gezellig de kroegen en feestzalen waren in de jaren 60 en 70? Zou het niet leuk zijn om die sfeer nog eens terug te krijgen? Met live muzikanten en alles aangekleed zoals vroeger? Dat gaan we doen!

Gouwe Ouwe

Oudere jongeren van boven de 70 jaar die toe zijn aan een leuk feestje, nodigen we uit op maandagmiddag 4 oktober in Theater het Onderdak op de Gouverneurlaan in Sassenheim. Wij zouden het leuk vinden als u komt, samen met iemand uit uw buurt die misschien niet zo makkelijk alleen wil gaan, maar samen met u dat wèl zou willen. Zo doen we samen iets aan de vermindering van eenzaamheid in Teylingen. De toegang is bovendien gratis! We houden ons uiteraard aan de coronaregels.

Een aantal organisaties in Teylingen maken dit mogelijk: Fietsmaatjes, de Gemeente, Welzijn Teylingen, Zorggroep en de Bibliotheek. Ze doen dit samen met Stichting de Tijdmachine. De Oranje vereniging steunt dit mooie initiatief.

De activiteit is bedoeld voor inwoners uit Sassenheim en is verbonden aan het ZonMw-project MESOVIT. MESOVIT heeft onder andere als doel om verschillende organisaties die zich richten op ouderen met elkaar te laten samenwerken in een coalitie van Een-tegen-eenzaamheid. Zie ook: https://www.eentegeneenzaamheid.nl/