Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De lokale Fietsmaatjes organisaties in Noord-Brabant gaan samenwerken

Fietsmaatjes Brabant is een samenwerkingsverband tussen alle lokale Fietsmaatjes organisaties in Noord-Brabant. Dankzij subsidies van BrabantSport Fonds en Oranje Fonds wordt dit project mogelijk gemaakt. Het project heeft een looptijd van 2 jaar.
Doelstellingen van het project:
• Groei van 7 naar minimaal 15 Brabantse gemeenten met een Fietsmaatjes organisatie.
• Groei van 1.124 naar minimaal 2.700 blije en actieve Brabantse Fietsmaatjes (1.500 personen in de rol van gast, 1.200 personen als vrijwilliger).
• Grotere impact en bereik van Fietsmaatjes in Noord-Brabant onder de doelgroep van gasten die te maken hebben met gevoelens van eenzaamheid.
• Verduurzaming en versterking van de bestaande Fietsmaatjes organisaties in Brabant op het gebied van financiering, communicatie & PR en vrijwilligersbeleid.

Lees meer over dit project op onze website: https://fietsmaatjes.nl/fietsmaatjes-brabant-samenwerking-versterken-en-groeien-in-noord-brabant/ Ben je nieuwsgierig en wil je zelf een Fietsmaatjes locatie in Noord-Brabant opstarten? Neem dan contact op met Linda Peeters via li***@fi**********.nl of schrijf je in voor de online informatiebijeenkomst.

Learn how we helped 100 top brands gain success

Helaas is Fietsmaatjes hier nog niet actief.

Richt jij jouw locatie hier op? Meldt je snel aan voor de informatiebijeenkomst.