Tour Parijs in het nieuws!

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Zoals wij eerder hebben laten weten gaan start in mei de Fietsmaatjes Tour Parijs. Romy Snijders en Whitney Schell gaan in mei op een duofiets van Fietsmaatjes Schiedam een fietstocht naar Parijs maken. Met deze fietstocht willen zij meer bekendheid geven aan het bestaan van Fietsmaatjes. Ook willen zij aangeven wat het belang van fietsen is voor ouderen en minder mobiele bewoners voor een gezonde leefstijl en het krijgen van meer sociale contacten. En met de fietstocht willen Romy en Whitney ook geld inzamelen voor een nieuwe duofiets voor Fietsmaatjes Schiedam. Romy & Whitney hebben ondertussen drie testritten gemaakt en zijn met hun verhaal al in diverse media verschenen. Wij hebben ze hieronder op een rijtje gezet: 

Feyenoord Business Club: hand in hand met Fietsmaatjes Schiedam
“Feyenoorders, steun Fietsmaatjes Schiedam!”,  aldus FBC-lid en commercieel directeur Van Raam Ronald Ruesink. Samen met Rob Kent (voorzitter Fietsmaatjes Schiedam) doet hij zijn verhaal in het magazine van de FBC. Rob:”‘Als je ziet hoe die mensen opfleuren van een fietstochtje… Ongelofelijk mooi!” Lees het hele artikel!

SchieTV – tv-programma Onder Ogen
Romy: “Fietsmaatjes is veel meer dan bewegen op zich. Het heeft te maken met sociale contacten, eenzaamheid onder ouderen en mensen met elkaar in verbinding brengen”. Bekijk de aflevering met het interview met de dames hier (vanaf minuut 26).

JW TV Schiedam
Ook hebben de dames een korte interview gehouden voor JW TV Schiedam. Whitney: “Het leukste aan het fietsen zijn de verhalen van de mensen. Fietsmaatjes draagt echt bij aan de levensvreugde van mensen. De testrit naar Breda om te trainen voor Parijs hadden we een beetje onderschat, maar het was vooral genieten en heel erg leuk om te doen.” Bekijk het hele interview.

Voorpagina van het Nieuw Stadsblad
“Zonder Fietsmaatjes zou ik hele dagen thuis op 12 hoog achter het raam zitten. Ik heb door Fietsmaatjes nieuwe sociale contacten gekregen en ga de deur weer uit”, gast van Fietsmaatjes Schiedam. Lees verder 

Een oproep van de dames!
De dames zamelen met hun fietstocht geld in voor een nieuwe duofiets bij hun Fietsmaatjes locatie Schiedam. Er kan gedoneerd worden via de volgende link: https://www.doneeractie.nl/tour-fietsmaatjes-parijs/-61624
Heb je contacten in de mediawereld? Laat het ons weten! Wij vertellen graag over Fietsmaatjes en onze tocht naar Parijs!

Tour Fietsmaatjes Parijs