Fietsmaatjes vrijwilligers genoten van het concert Hohe Messe

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Zondag 9 juni hebben ruim 150 vrijwilligers van Fietsmaatjes locaties uit het hele land genoten van het concert Hohe Messe met koor en orkest van Collegium Vocale Gent in Amsterdam.

Namens Fred Luiten Concertorganisatie zijn de Fietsmaatjes vrijwilligers uitgenodigd om het concert bij te wonen. Fred Luiten Concertorganisatie organiseert al meer dan 25 jaar concerten in Het Concertgebouw te Amsterdam. Dit zijn voornamelijk vocale barokconcerten, en 7 van de werken uit de klassieke top 400 zijn vocale barokwerken, zoals de Matthäus en de Johannes Passion van J.S. Bach, maar ook de Hohe Messe.
De vrijwilligers werden hiermee in het zonnetje gezet. Fantastisch om te zien dat de vrijwilligers hebben genoten van het concert. Dat hebben zij meer dan verdiend!


Hieronder een aantal reacties van enthousiaste vrijwilligers over het concert:
“Hartelijk dank voor de tickets, we hebben genoten! Wat een mooie muziek, goed uitgevoerd en in een mooie concertzaal.”
“Ik heb genoten van de voorstelling!! Het was een geweldige , onvergetelijke ervaring!!. Bedankt voor de aangeboden gelegenheid!!!!”
“Gisteren hebben mijn vrouw en ik genoten van het concert Bach’s Hohe Messe door Collegium Vocale Gent. We hebben niet alleen van de muziek genoten maar ook om weer eens in het concertgebouw te zijn bracht veel oude en goede herinneringen naar boven. Bijdeze willen wij jullie hartelijk danken voor de uitnodiging.”
Al met al, was het zeer geslaagd! Nogmaals dank aan Fred Luiten Concertorganisatie om dit mogelijk te maken!