Op deze pagina staan enkele reacties van mensen die bij ons de trainingen gevolgd hebben.

Stichting Fietsmaatjes Voorschoten

Fietsmaatjes Voorschoten over de samenwerking met Fietsmaatjes.NL: ‘Je hoeft zelf het wiel niet uit te vinden. Zij [Fietsmaatjes.NL, red.] hebben echt een draaiboek waarin van A tot Z beschreven staat welke stappen je moet doorlopen en waar je aan moet denken, dus het is heel makkelijk en ook heel goed geweest.’

Stichting Fietsmaatjes Nieuwkoop

Op zaterdag 16 februari 2019 hebben wij de eerste trainingsdag gevolgd van Fietsmaatjes.NL.
Hoe wij de training hebben ervaren, staat hieronder:

S aamhorig

F ijn

E ffectief

E enstemmig

R elaxt

V riendelijk

O ngedwongen

L eerzaam

En …. wij waren niet de enige die met tips naar huis gingen ….. toch Jan en Tekla?  😉
Op naar de volgende trainingsdag. Wij hebben er zin in!

Stichting Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn maakt zich op voor de ‘Alphense Dagen’. Het centrum staat traditioneel elk jaar in de maand september in het teken van evenementen. Op zaterdag 14 september is de feestelijke lancering. Vanaf dat moment kan een fietser en een gast die niet zelfstandig kan fietsen ook in Alphen aan den Rijn samen heerlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning maken. De voorbereidingen doen we in nauwe samenwerking met Fietsmaatjes.NL. Eén van die momenten was 2 februari 2019. Onder de deskundige leiding van Tekla & Jan is er gesproken over de basisvoorwaarden om vanaf de start blijvend succesvol te zijn. Op 13 april staat de 2e ontmoeting gepland. Deze cursus dagen dragen voor ons bij aan het daadwerkelijk kunnen starten in september.
Tot Fiets! Annet, Marg, Jaap, Jan, Michel, Peter, Remco en Wilke.

Fietsmaatjes Schiedam

Inmiddels bestaat de werkgroep uit negen enthousiaste leden en heeft het project al een groot draagvlak bereikt. Stichting Fietsmaatjes Schiedam zal onder de Stichting Activiteiten Groenoord vallen. In december 2018 heeft de werkgroep een eerste training van Fietsmaatjes.NL gevolgd. We waren al enthousiast over het project, maar na de waardevolle training door Jan Burgmeijer en Tekla Zwinkels in ons enthousiasme alleen maar toegenomen. [Alinea uit het artikel ‘Fietsmaatjes Schiedam’ in de Groenoord Magazine].