Ondersteuning

Fietsmaatjes.NL heeft als landelijke platform twee doeleinden: ondersteunen van de huidige lokale Fietsmaatjes organisaties en het ondersteunen van nieuwe lokale initiatieven.

Huidige lokale Fietsmaatjes organisaties

Voor de huidige lokale Fietsmaatjes organisaties biedt Fietsmaatjes.NL ondersteuning aan door twee keer per jaar netwerkbijeenkomsten te organiseren. Onderling kennis en ervaring delen vinden wij belangrijk.

Fietsmaatjes trainingNieuwe initiatieven

Ben jij degene die samen met buurtgenoten een eigen Fietsmaatjes organisatie start?

Fietsmaatjes.NL heeft de kennis in huis om jou te helpen met het opzetten van een eigen lokale Fietsmaatjes organisatie. Ons unieke en kwalitatief sterke concept delen wij graag. Wij vinden het belangrijk dat lokale organisaties autonoom zijn en zelf hun keuzes kunnen maken. Zo blijft je als initiatiefnemer maximaal betrokken. Wij helpen met het opzetten van het team, het vinden van financiering, het inrichten van het gasten- en vrijwilligersbeleid en uiteraard adviseren wij over de duofiets zelf. Dat doen wij onder andere met een informatiebijeenkomst, trainingen, handboek en diverse modellen. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor deskundig advies op maat. Want waarom het (fiets-)wiel opnieuw uitvinden als wij dat al gedaan hebben?

Start een nieuwe locatie